Äänestä Varsakunkkua vuoden hyväksi teoksi

Säästöpankki järjestää Hyviä Tekoja -Kampanjan, jonne on saanut ehdottaa tekoja, joiden katsoo tekevän hyvää ympäristölleen. Listoilta löytyy monien muiden hyvien tekojen joukosta myös Varsakunkku-kilpailusarja.

Varsakunkku perustettiin, koska joukko suomenhevosaktiiveja oli huolissaan rodun tulevaisuudesta ja halusi toimia konkreettisella tavalla kansallisrotumme hyväksi. Suomenhevosia syntyi esimerkiksi vuonna 2015 vain 943 kappaletta eli rodun tilanne on todella huolestuttava.

Ensimmäinen Varsakunkku-vuosi vaikutti heti erittäin positiiviselta, sillä kolmevuotiaana startanneiden suomenhevosten määrä kaksinkertaistui ja nuorten tammojen ansaintamahdollisuudet paranivat huomattavasti. Mikä parasta juoksijahevosten astutusmäärät ovat kääntyneet pieneen nousuun ja varsojen hintataso kohentunut.

Jos haluat äänestää Varsakunkkua, mene linkin sivulle ja valitse säästöpankin sinisen suuren palkin alta paikkakunnaksi Järvenpää, sekä paina sydän painiketta. Kiitos avustasi suomenhevosen hyväksi!

Voit löytää myös muiden paikakuntien kohdalta itsellesi läheisiä avustuskohteita, muista käydä äänestämässä myös niitä.

https://www.saastopankki.fi/fi-fi/saastopankkiryhma/vastuullisuus/hyvia-tekoja/aanestys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *