3-v. Hevosklinikka Laukaa ja Kuopio & MT Hevoset Varsakunkun karsinnat huipentuvat tänään Seinäjoella

Molemmat sukupuolet karsivat tänään viimeisistä varmoista paikoista 21.10. ajettavaan finaaliin . Oriiden ja ruunien puolella finaalipaikan ovat jo varmistaneet Even Ekstaasi, Nopsa Eelis, Vilpahus sekä K.P. Toevo.

Finaaliin otetaan kahdeksan tammaa sekä kahdeksan oritta tai ruunaa ja se ajetaan tasoitusajona. Mikäli joku finaalipaikkaan oikeutettu hevonen ei siihen ilmoittaudu, täytetään sen paikka ensisijaisesti samaa sukupuolta olevalla hevosella karsintalähtöjen sijoitusten mukaisessa järjestyksessä sekä sen jälkeen karsintoihin ilmoitetuilla samaa sukupuolta olevilla hevosilla, ja toissijaisesti vastakkaista sukupuolta olevalla hevosella samassa järjestyksessä. Jos sijoitus on sama tai sijoitusta ei ole, mukaan pääsyn ratkaisee ensisijaisesti ravikilpailusääntöjen mukaiset karsintapisteet finaalin ilmoittamispäivänä ja toissijaisesti arpa.
Tänään on siis neljällä uudella oriilla tai ruunalla mahdollisuus lunastaa finaalipaikka, tosin tänään kotitallissa olevalla Välkkeen Valtikalla on aiempi sija 4 valttinaan.

Tammoista ennen tätä iltaa varmoja finalisteja ovat Tolva, Akvarelli, Lempein, Volsumus ja Huisi Helmi. Tänään sijoittumalla totoon varmistaa myös paikan finaalissa.

Tiedotamme viimeistään huomenna, missä järjestyksessä varsat ovat oikeutettuja finaalipaikkaan. Muistutamme kuitenkin, että kaikilla johonkin karsintalähtöön ilmoittautuneilla on oikeus ilmoittautua myös finaaliin, johon hevosia otetaan mukaan sääntöjen kertomalla tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *