Hankkija ja Biofarm monivuotiseen yhteistyöhön Varsakunkun kanssa!

Varsakunkku-kilpailusarja on saanut erinomaisen vastaanoton. Kilpailun viimevuotiset pääyhteistyökumppanit SHKL, Hevosklinikka Laukaa & Kuopio, Ponsse, Valio ja Hevosurheilu ovat saaneet rinnalleen uudet tulijat kolmevuotisen sopimuksen tehneen Biofarmin sekä peräti kuudeksi vuodeksi mukaan lähteneen Hankkijan.

”Hankkija haluaa olla mukana suomenhevosen kilpailumahdollisuuksien kehittämisessä. Olemme iloisia, että Hankkija saa olla mukana tukemassa tätä erityisesti nuorille suomenhevosille suunnattua kilpailusarjaa”, Hankkijan tuoteosastopäällikkö Heikki Kankainen painottaa.

Hän kertoo hevosten olevan tärkeä osa Hankkijan historiaa, mutta hevosenomistajat ovat erittäin tärkeä asiakasryhmä myös nyt ja tulevaisuudessa. Heikki Kankainen korostaa pitkäaikaisen alaan sitoutumisen tärkeyttä.

”Teimme Hankkijalla 6-vuotisen sopimuksen, sillä haluamme myötävaikuttaa ja tukea alaa nimenomaan pitkällä tähtäimellä.”

Varsakunkun puheenjohtaja Kari Tiainen iloitsee Varsakunkun suosiosta. Hänen mukaansa yhteistyökumppanien ja hevosenomistajien sitoutuminen on osoittanut, että nuoria hevosia ja erityisesti tammoja palkitsevalla kilpailulla on kentän tuki takanaan.

”Kaikki merkit viittaavat siihen, että pystymme ensi vuonna tämän vuoden tapaan kymmenien prosenttien palkintojen kasvuun finaaleissa ja hyvin pian pääsemme suurkilpailutasolle”, Tiainen sanoo.

Kilpailun toisen uuden pääyhteistyökumppanin Biofarmin markkinointipäällikkö Mia Segercrantz kertoo heidän haluavan tukea kotimaista hevoskasvatusta.

”Kotimaiselle yritykselle suomalainen alkuperäisrotu on lähellä sydäntä. Raviurheilu tarvitsee meillä kahta vahvaa rotua ja siksi haluamme olla osaltamme vahvistamassa suomenhevosraviurheilun ja -kasvatuksen asemaa”, Segercrantz toteaa ja jatkaa, ”yrityksemme satsaa jatkuvaan kehittymiseen ja tämä kilpailu sopii erinomaisesti ajatusmaailmaamme.”

Tämän vuotiset Varsakunkun ilmoittautumismaksut erääntyviät huhtikuun lopussa. Viime vuonna mukaan maksettiin 806 varsaa ja lähes 90 % 2018 ikäluokan isäoreista. Kilpailussa jaetaan tänä vuonna palkintoja lähes 150 000 euroa.

Lisätietoja

Kari Tiainen, puheenjohtaja Varsakunkku ry                            0500 493 760

Heikki Kankainen, tuoteosastopäällikkö Hankkija Oy             010 402 7183

Mia Segercrantz, markkinointipäällikkö Biofarm Oy            050-4421977

Antti Karhila, asiainhoitaja Varsakunkku ry                              050 482 11 03

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *