Kolmevuotiaiden Hevosklinikka Laukaa ja Kuopio & Hevosurheilu & SHKL Varsakunkun karsinnat vauhdissa

Tänään Forssassa lähtöauton takana oli ilahduttavasti 9 kolmevuotiasta tammaa. Tässä vaiheessa kautta vauhtierot olivat vielä suuret, mutta kaikki tammat olivat ravureita ja juoksivat hyvällä tyylillä.

Pihlajan Iita tuli kilpailuun mukaan sakkomaksulla eli tamman kykyihin oli kovaa uskoa. Tamma lähtikin auton takaa omia vauhtejaan ja se erottautui Hentun Liisan ja Landen Iitan kanssa kärkiryhmäksi. Viimeisellä takasuoralla Hentun Liisa laukkasi ja hetken näytti, että tähän mennessä tappioton tamma jäisi liikaa. Tamma tuli kuitenkin hurjaa kyytiä 29-aikaisella päätöspuolikkaalla ja ehti varmaan voittoon ajalla 35,4a ennen Pihlajan Iitaa ja Landen Iitaa.

Seinäjoen karsinnassa 1.9. Hentun Liisa oli myös varma voittaja ennen Landen Iitaa ja Fideliinaa.

Orien ja ruunien tämän päiväinen karsinta ei valitettavasti toteutunut, koska ilmoittautuneita oli liian vähän. Ensimmäisessä karsinnassa Kuopiossa 15.8. Evartin veli Farak hallitsi keulasta vakuuttavasti. Taistelu kakkossijasta oli maltillisen matkavauhdin jälkeen tiukka ja sen vei Carri ennen Lemmen Tulikassonia ja Pikkuleijonaa.

Kolmevuotiaiden loput Hevosklinikka Laukaa ja Kuopio & Hevosurheilu & SHKL Varsakunkun karsinnat ajetaan Mikkelissä 5.10.. Silloin jaetaan viimeiset finaalipaikat 19.10. Kuopiossa ennätyksellisellä 20 000 euron ykköspalkinnolla ajettavaan finaaliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *