Matteus Kevätön kolmevuotiaiden Varsakunkku

Seinäjoella Nähtiin eilen jännittävä taistelu kolmevuotiaiden Hankkija & Hevosurheilu & SHKL Varsakunkun tittelistä. Aluksi keulapaikan valloitti Larvan Justiina. Ensimmäisellä takasuoralla Matteus Kevätön vyöryi rinnalle ja ohi. Kuolemanpaikan otti haltuunsa Aaton Yllätys perässään Vieskoff. Pääporukassa oli sinä vaiheessa 8 varsaa.

Viimeisellä takasuoralla Aaton Yllätys sortui laukalle ja kärkikolmikko alkoi repiä muihin rakoa. Vieskoff haastoi Matteus Kevätöntä ja Larvan Justiina vaani sisäradalla. Maalisuoralla Henri Bollström päästi Matteus Kevättömän näyttävään kiriin ja hieman ennen maalia Larvan Justiina nappasi kakkosijan itselleen ja tammabonuksen kera 8 250 euroa.

Voittaja Matteus Kevätön kasvattaja on Kevätön-talli. Omistajat ovat Henna Virkkunen ja Pauli Ravio, joka on myös varsan valmentaja. Erinomaisesta ajosuorituksesta vastasi Henri Bollström.

Matteus Kevätön edustaa isänsä Fiilingin ensimmäistä ikäluokkaa. Matteus Kevättömän sisko Suvi Kevätön 23,0a on avoimen tason tamma. Toisesta emästä on huippuruuna Pihlajan Aaroni 20,3a ja kolmannesta emästä Vieskerin kovana kirittäjänä mieliin jäänyt Matukka 20,9a.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *