Nelivuotiaiden Hankkija & MT Ravinetti & Vapo Varsakunkun finaali lähestyy

Syksyllä tammat kilpailivat kahdessa karsinnassa. Molemmissa kilpailuissa Onni Sillanpään kasvattama ja omistama Sarikan hallitsi keulassa vakuuttavaan tyyliin. Timo Korvenheimon valmennettava pääsee finaaliin valitsemaan rataa ensimmäisenä tammana. Sarikan on tehnyt upean kauden ja sillä on nyt peräti 12 kilpailua peräkkäin vähintään 1140 euron palkinnolla, vaikka se on juossut paljon avoimissa  lähdöissä oriita ja ruunia vastaan.

Oriiden puolella saatiin kaksi eri karsintavoittajaa: Kriterium-voittaja V.G. Voitto ja Pikkuprinssi Siirin Valtsu. Tasasijoituksissa arpa ratkaisi ensimmäisen ratavalintavuoron ja tällä kertaa Siirin Valtsu oli onnekkaampi.

Tammojen kohdalla sijoilla 8-11 olevat tammat ovat kaikki ilman hyväksyttyä suoritusta karsinnasta. Niiden keskinäinen järjestys hevosia mukaan otettaessa määräytyy karsintapisteiden perusteella. Rata-arvonta niiden kesken kuitenkin arvotaan normaalisti ja niissä järjestys olisi 1. Nevan Tuisku, 2. Villihanna, 3. Hissun Camilla ja 4. Larvan Justiina.

Sääntöjen mukaan finaaliin osallistumisoikeus on karsintoihin ilmoitetuilla hevosilla. Molemmista sukupuolista valitaan 8 parasta karsintasijoitusten perusteella. Jos paikkoja jää vapaaksi, voidaan toisesta sukupuolesta täydentää osallistujajoukkoa.  

Alla on lista, josta hevosia otetaan finaaliin. Varsakunkusta otetaan hevosten taustavoimiin yhteyttä perjantaista lähtien ja kysytään, osallistuuko varsa finaaliin, ja jos, niin minkä lähtöradan se ottaa.

Ilmoita varsasi kuitenkin normaaliin tapaan Heppa-järjestelmän kautta! Voit ilmoittaa varsasi myös, vaikka varmaa finaalipaikkaa ei olisi tiedossa. Näin voidaan saada varsa mukaan, jos tulee viime hetken vetäytymisiä ilmoittautumisajan lopulla.

 1. Sarikan
 2. Pirttilän Roosa
 3. Metsärinteen Voima
 4. Aamulento
 5. I.P. Silkki
 6. Teltiera
 7. Mantella
 8. Villihanna
 9. Hissun Camilla
 10. Nevan Tuisku
 11. Larvan Justiina
 1. Siirin Valtsu
 2. V.G. Voitto
 3. Tositoimi
 4. Vieskoff
 5. Karelia
 6. Tatuari
 7. Aaton Yllätys
 8. Tulipiirto
 9. Trumppi
 10. Isosalon Se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *