Onnen Häivä ohjissaan Niko Jokela karsintavoittoon

Kuopiossa ajettiin 5.-v. Hankkija & Ponsse & Vapo Varsakunkun viimeinen karsinta. Lähdössä keulaa kohti etenivät Sarikan ja Onnen Häivä, joka sortui kuitenkin laukkaan, joka jätti sen takajoukkoihin. Sarikan johti ja sai rinnalleen Brennan. Viimeisellä takasuoralla Onnen Häivä teki yllätyshyökkäyksen ja siirtyi johtoon. Kiri jatkui vakuuttavana maaliin saakka. Toiseksi tuli Sarikan ja kolmanneksi Varsakunkun karsintojen kolmansiin sijoihin erikoistunut Aamulento.

Varsakunkku onnittelee Onnen Häivän taustavoimia: omistaja Honkarannan Ratatalli, kasvattaja Eija Kärkkäinen, valmentaja Sami Mykkänen, hoitaja Mirva Mykkänen ja ohjastaja Niko Jokela!

Tammojen karsinnat on nyt ajettu ja tulokset ovat:

Paras sija 1: Brenna ja Onnen Häivä

Paras sija 2: Sarikan

Paras sija 3: Aamulento

Paras sija 4: Franselmi ja I.P. Silkki

Paras sija 6: Pirttilän Roosa ja Mantella

Paras sija 7: Senikki

Muut tammat, joilla on oikeus ilmoittautua finaaliin: Syttyvä, Rauha Dahlia, Larvan Justiina, Hissun Liinu ja Hissun Saga

Tässä vielä sääntöpykälä tasapisteiden kohdalle:
6 § Mikäli joku finaalipaikkaan oikeutettu hevonen ei siihen ilmoittaudu, täytetään sen paikka ensisijaisesti samaa sukupuolta olevalla hevosella karsintalähtöjen sijoitusten mukaisessa järjestyksessä sekä sen jälkeen karsintoihin ilmoitetuilla samaa sukupuolta olevilla hevosilla, ja toissijaisesti vastakkaista sukupuolta olevalla hevosella samassa järjestyksessä. Jos sijoitus on sama tai sijoitusta ei ole, mukaan pääsyn ratkaisee ensisijaisesti ravikilpailusääntöjen mukaiset karsintapisteet finaalin ilmoittamispäivänä ja toissijaisesti arpa.

Ja ilmoittautumisohjeita finaaliin:
Sarja 8: Osanottajat karsintojen (Seinäjoki 6.5., Forssa 12.6., Mikkeli 14.6., Kuopio 30.6.) perusteella. Kaikki osallistuneet palkitaan vähintään 470 eurolla. Tammoille finaalin palkintoihin 10 prosentin bonus. HUOM! Ilmoittaminen sarjaan 8 päättyy ma 11.7. jo klo 9.00! Säännöt: www.varsakunkku.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *