Varsakunkun talvirieha Mikkelin sunnuntairaveissa

Hernesoppaa ja runsaasti oheisohjelmaa on tarjolla huomenna 17.2. sunnuntaina klo 15 starttaavissa Mikkelin raveissa. Kyseessä on Varsakunkun talvirieha, jossa ravien ohella nautitaan Varsakunkun tarjoamaa hernekeittoa, heitetään hevosenkenkää ja ratsastetaan keppareilla. Paikalla tapahtumassa on myös taikuri Oscar El Husseini.

Varsakunkku-kilpailusarja haluaa tukea uusien katsojien saamista raviradoille ja järjestää talviriehan jäsenradoillaan Kuopiossa, Mikkelissä ja Seinäjoella. Mikkelin raviradan ja Varsakunkun ohella yhteistyössä ovat sunnuntaina mukana Valio, Etelä-Savon Hevosenomistajat ja Mikkelin ravinuoret.

Viime vuonna hyvän startin saaneen suomenhevosten Varsakunkun finaalien ykköspalkinnot nousevat tänä vuonna 4- ja 5-vuotiaiden osalta 12 000 euroon ja 3-vuotiailla 7 000 euroon. Mikkeli isännöi vanhimman ikäluokan finaalia St Michel -raveissa 21.7.

Sunnuntaina Varsakunkun nimikkolähdössä kotiradan hevosilla on vahva edustus kun voittoa tavoittelevat mm. Seppo Suurosen Onon Nopsahotti ja Vuvuzela sekä Terho Rautiaisen Villikamu. Yksi ravien mielenkiintoisimmista hevosista on 4-vuotiskautensa avaava Effronte Photo. Pertunmaalaisen Pekka Ruuthin suojatti sijoittui marraskuussa Kymenlaakso-ajossa neljänneksi.

Talvirieha käynnistyy sunnuntaina 17.2. jo 14.30. Ponilähtö ajetaan klo 14.40 ja ensimmäinen lähtö starttaa klo 15.07.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *