Ilmoittautumismaksujen eräpäivä 30.6.

Muistathan ilmoittaa varsasi Varsakunkkuun. Ikäluokkien 2014-2017 maksut erääntyvät 30.6.. Jos et ole saanut maksulappua postissa tai lasku on muuten kadonnut , niin ota yhteyttä, asia kyllä järjestyy!

Muutama useasti kysytty asia:

Laskussa lukee 2. 3. tai 4. erä vaikka en ole aikaisemmin ilmoittanut varsaa mukaan, pitääkö aiemmat maksut maksaa takautuvasti.

vastaus: Kilpailu käynnistyi tänä vuonna, joten kaikille varsoille tämän vuotinen erä on ensimmäinen maksettava. Varsa iästä riippuen sen ensimmäisen maksuerän numero on sama, kuin sen ikä tällä hetkellä. Nuorempien ikävuosien maksuja ei ole tarkoitus maksaa takautuvasti.

Varsalleni tuli lasku vaikka en ole kiinnostunut kilpailusta. Pitääkö minun silti maksaa lasku?

Lasku lähetettiin Hippoksen kautta automaattisesti koko ikäluokalle, mukaan lukien muiden jalostussuuntien kuin juoksija, varsat. Laskun maksaminen on vapaaehtoista mutta laskun varmistamalla saat mahdollisuuden osallistua kilpailuun suurilla palkinnoilla.

Jos en maksa varsaa mukaan nyt, onko mahdollista liittyä mukaan kilpailuun myöhemmin?

Kyllä, voit maksaa nyt erääntyvän maksun niin sanottuna sakkomaksuna ennen seuraa eräpäivää 30.4.. Siinä tapauksessa nyt erääntyvä maksu maksetaan kaksinkertaisena.

Ovatko tämän kilpailun ennakkomaksut suuremmat kuin muissa ikäluokkakilpailuissa?

Kokonaisuutena hieman suuremmat, mutta saat mahdollisuuden kilpailla suurista palkinnoista kolmena eri vuotena ja lisäksi useassa karsintakilpailussa vuosittain. Yhtä finaalivuotta kohden maksu on erittäin edullinen.

Minkä oriin jälkeläisen saa ilmoittaa mukaan kilpailuun?
Vuonna 2013-2017 syntyneissä kaikkien suomenhevosoriiden jälkeläiset ovat oikeutettuja osallistumaan kilpailuun.

Tänä vuonna eli 2018 syntyvällä ikäluokalla mukaan saavat ilmoittautua vain kilpailuun maksettujen oriiden jälkeläiset. Puhutaan siis ikäluokasta, joista maksetaan ensi keväänä yksivuotiaana ensimmäinen maksuerä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *