Varsakunkkuun huippumielenkiintoinen finaali!

Viisivuotiaiden Ponsse – Valio -Varsakunkun karsinnat on nyt ajettu. Karsintalähdöt olivat erittäin mielenkiintoisia niin urheilullisesta kuin pelillisestäkin näkökulmasta. Kummallekin sukupuolelle ajettiin kaksi karsintalähtöä, mikä tarkoitti, että kunkin karsinnan neljä parasta hevosta sai paikan 15.7. Mikkelissä St. Michel -päivänä 10 000 euron ykköspalkinnolla ajettavaan finaaliin.

Joukossa oli hevosia, jotka olivat neljän joukossa molemmissa karsinnoissa. Siksi myös neljän parhaan ulkopuolelta tulee finaalipaikkaan oikeutettuja hevosia. Nämä paikat täytetään sukupuolittain parhaan sijoituksen perusteella ja tasapeli ratkaistaan karsintapisteiden perusteella.

Tässä ovat viisivuotiaiden Ponsse – Valio -Varsakunkun-finaalipaikan varmistaneet hevoset ja niiden paras karsintakilpailusijoitus. Finaalin lähtöradat valitaan karsintalähtöjen sijoitusten mukaisessa järjestyksessä niin, että samalle sijalle sijoittuneiden välillä valintajärjestys arvotaan. Suluissa ovat varasijoilla olevat hevoset sukupuolittain siltä varalta, että kaikkia finaalipaikkaan oikeutettuja hevosia ei ilmoitettaisi finaaliin.

Tammat:

1 Huima-Lento

1 Limuska

2 N.P. Liitotähti

3 Kömin Lento

3 Ypäjä Keva.

4 Corinna

5 Onnelan Viisari

5 Uusi-Tuikku

(tammoista ensimmäisillä varasijoilla 6 Satinkuti, 8 Sipisipi)

 

Oriit ja ruunat

1 Turelius

1 Tähtisekki

2 Aron Viima

2 Sähköäijä

3 Rupeltaja

4 Bohotti

4 Hambo

5 Ypäjä Kulkuri

(oriista ja ruunista ensimmäisillä varasijoilla 6 Eliten, sekä samalla sijoituksella 7 Perusliksa ja 7 Raggari eli karsintapisteet ratkaisevat näiden kahden järjestyksen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *