3-v Biofarm & Hevosklinikka Laukaa ja Kuopio & Hevosurheilu Varsakunkun finaali lähestyy

Maanantaina Seinäjoella Neiti Sävel (Välähdys – Neiti Patsuri) jatkoi puhdasta voittosarjaansa tammojen karsintalähdöissä. Tamman omistajat ovat Paavo ja Seppo Hietala. Kasvattaja on Kunnari Svart. Neiti Sävelen valmentaja on Markku Kinnunen, hoitaja Paavo Hietala ja ohjissa Ville Pohjola

Oriiden ja ruunien karsinnan voitti Rokkijätkä (Costello – Toskan Virkku). Oriin omistaa Team Rokkarit ja sen on kasvattanut Sari Sikkilä. Ohjissa oli valmentaja Tapio Perttunen itse. Oriin hoitaja on Pinja Kalenius.

Finaaliin hevoset otetaan parhaan karsintasijoituksen mukaisessa järjestyksessä. Jos sijoitus on sama tai sijoitusta ei ole, mukaan pääsyn ratkaisee ensisijaisesti ravikilpailusääntöjen mukaiset karsintapisteet finaalin ilmoittamispäivänä ja toissijaisesti arpa.

Mahdolliset vapaat paikat finaalissa täytetään ensisijaisesti samaa sukupuolta olevalla hevosella karsintalähtöjen sijoitusten mukaisessa järjestyksessä sekä sen jälkeen karsintoihin ilmoitetuilla samaa sukupuolta olevilla hevosilla, ja toissijaisesti vastakkaista sukupuolta olevalla hevosella samassa järjestyksessä.

Tasasijoituksissa ratavalintajärjestys arvotaan.

Finaalin on oikeus ilmoittautua seuraavilla hevosilla.

Tammat
1. Neiti Sävel
2. Lenkitär
2. Vilma Alina
3. Nätti Tiana
3. Jokiniemen Hilima
3. Möttöskä
4. Lammen Salli
4. Pimiä
4. Kylmäperän Helmi
ei sijoitusta Peltolan Carmen
ei sijoitusta Kukkarosuon Kikka
ei sijoitusta Mikun Marina


Oriit ja ruunat
1. Weikko
1. Rokkijätkä
2. Uskotoivo
3. Himman Komeetta
3. Markin Tähti
ei sijoitusta Caru

Finaaliin ilmoittaudutaan normaalisti. Ilmoittaminen päättyy: 27.11.2023 09:00, jonka jälkeen Varsakunkun edustaja on yhteydessä valmentajaan ratavalinnoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *