4-v Hankkija & Vapo Varsakunkun finalistit ratkottu

Maanantaina Mikkelissä ajettiin nelivuotisikäluokan viimeiset karsinnat. Tammojen voittaja oli urallaan tappioton Villilotta (Tähen Toivomus – Villisisko), jonka omistaja on Katri Avotie, kasvattaja Kari-Markku Karjalainen, valmentaja Seppo Suuronen ja ohjissa Veli-Pekka Toivanen.

Oriiden ja ruunien puolella Paavolan Hurmos ja Vale-Elli ottivat yhteen ensimmäisen kerran Kriteriumin jälkeen. Voimasuhteet olivat säilyneet ennallaan. Paavolan Hurmoksen (Villipappa – Lumineito) omistaja on Paavon tiimi, kasvattaja on Johanna Kaksonen, valmennuksesta ja ohjastuksesta vastaa Jani Ruotsalainen.

Finaaliin hevoset otetaan parhaan karsintasijoituksen mukaisessa järjestyksessä. Jos sijoitus on sama tai sijoitusta ei ole, mukaan pääsyn ratkaisee ensisijaisesti ravikilpailusääntöjen mukaiset karsintapisteet finaalin ilmoittamispäivänä ja toissijaisesti arpa.

Mahdolliset vapaat paikat finaalissa täytetään ensisijaisesti samaa sukupuolta olevalla hevosella karsintalähtöjen sijoitusten mukaisessa järjestyksessä sekä sen jälkeen karsintoihin ilmoitetuilla samaa sukupuolta olevilla hevosilla, ja toissijaisesti vastakkaista sukupuolta olevalla hevosella samassa järjestyksessä.

Tasasijoituksissa ratavalintajärjestys arvotaan.

Finaalin on oikeus ilmoittautua seuraavilla hevosilla.

Tammat
1. Prisit Pardoo
1. Villilotta
2. Tolva
3. Vapiskaa
4. Malvariina
5. Akvarelli
5. Unna Pointti
ei sijoitusta Hovilan Hertta

Oriit ja ruunat
1. Nopsa Eelis
1. Paavolan Hurmos
2. Välkkeen Valtikka
2. Vale-Elli
3. Vänrikki
3. Tuhti-Kersantti
4. Vilpahus
4. Comfortti
___________
Varalla
5. Assinpoika
6. Ampeeri
7. Pöhinä
8. Kukkarosuon Kossi
ei sijoitusta K.P. Toevo
ei sijoitusta Cosla

Finaaliin ilmoittaudutaan normaalisti. Ilmoittaminen päättyy: 27.11.2023 09:00, jonka jälkeen Varsakunkun edustaja on yhteydessä valmentajaan ratavalinnoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *